knooppunten Utrecht

maandag 18 augustus 2008 (21:22) in carthografie, GPS, Nieuws, onderweg, outdoor, website | 2 responses

knooppuntDe knooppunten in de provincie utrecht is bijna voltooid, de laatste borden worden momenteel geplaatst.

De provincie Utrecht heeft het gebied verdeeld in 2 kaarten. Ook falk plan heeft een kaart gemaakt, hier staan ook de aangrensende provincies op.

downloadMede dank zij de provincie Utrecht kunt u hier de gps coordinaten downloaden van de knooppunten. De knooppunten hebben de volgende benaming: Knooppunt 00 . (bij sommige is er een extra nummer voor het knooppunt nummer vermeld, dit door dat mapsource maar éénmaal een naam kan weer geven)

19-08-2008: Ook de tracks zijn toegevoegd in de download. Download de gehele set hier

2 Responses to “knooppunten Utrecht ”

 1. Pim van Maurik

  Prachtig, hartelijk dank voor deze bijdrage.
  Ik was er al enige tijd naar op zoek.

  pim van maurik

  binnenkort komt er nog een transparante kaart, graag gedaan .Guido

 2. Franklin

  Goed initiatief. De knooppunten liggen allemaal keurig op hun plek. Maar veel (of alle?) tracks liggen een heel eind, tot wel 50 meter, naast de wegen en fietspaden. Ze gaan ook niet “door” de knooppunten. Ik heb het op de TOPO-NL en de CN kaarten in Mapsource gecheckt, en ook op de TOP25 kaarten in Ozi-Explorer (wat ik eigenlijk veel liever gebruik). Dus het is hier en daar wel oppassen geblazen, vooral waar veel weggetjes lopen…

  Franklin.

  ik had gezien dat ze wat afwijken. Kan met conversie te maken hebben. Ik weet dat Jan Kelder via gpstracks.nl ook reeds bezig met CN em topoNL. Als deze online staan zal ik zeker een verwijzing plaatsen.

  guido