Topo TransAlpine

donderdag 29 oktober 2009 (10:18) in Nieuws | no responses

Garmin is de laatste tijd er bezig met zijn kaarten bij te werken.  Zo hadden ze in mei al een eerste vernieuwing doorgevoerd. Nu zijn er weer een aantal topo kaarten uit gegeven.

 • Topo TransAlpin:
  topo transalpin

  topo transalpin

  Garmin TransAlpine is de ultieme kaart voor outdoor recreatie in de berggebieden van Centraal-Europa. Liefhebbers van fietsen en wandelen kunnen hun hart ophalen met deze grensoverschrijdende vectorkaart op schaal 1:50.000 met delen van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Slovenië. Garmin TransAlpine wordt geleverd op een BaseCamp™ DVD vergezeld van een voorgeprogrammeerde (micro)SD™ geheugenkaart.Met de grensoverschrijdende topografische kaart van Garmin TransAlpine is zowel handig voor de recreatieve bergwandelaar en fietsers als voor de reiziger die meerdere Alpenlanden aandoet tijdens zijn vakantie. De cartografie is routerend op het gehele wegennetwerk, wandelpaden en mountainbike trails. Voor de echte wandelaar is de E5 wandelroute opgenomen, de langste Europese wandelroute van Konstanz in Duitsland naar Verona in Italië. Ook mountainbikers kunnen volop gebruik maken van de kaart met zo’n 9.000 kilometer aan premium mountbikepaden.

 • Topo Australie:
  topo Australie

  topo Australie

  Krijg uitgebreide gegevens op uw GPS, of u zich nu op een 4WD onverhard pad in de outback of op een boulevard in de stad bevindt.Topo Australië geeft u een grote hoeveelheid topografische informatie over terreincontouren, hoogteverschillen, bergtoppen, meren en rivieren. Nuttige punten in zowel de stedelijke en landelijke als in de outback zijn inclusief. Met autorouterende wegendata geeft uw compatibele toestel u ook afslag-voor-afslag aanwijzingen naar uw bestemming.

 • Topo Tunesie:
  topo Tunesie

  topo Tunesie

  Dit product is de perfecte outdoor gids voor Tunesië. Ontworpen bij outdoor specialisten, voor outdoor specialisten. De kaart geeft uitgebreide informatie over straten, gebouwen, onverharde wegen en aanvullende informatie voor reizigers, zoals benzinestations, oases en meer. Ontdek met vertrouwen de magie van de woestijn met deze digitale lokale gids.

Daarnaast is er nu ook officieel een mail uitgegaan voor de lifetime update.
In je my.garmin account kan je aangeven of je berichten wenst te ontvangen.

Bekijk hier de email in pdf formaat.

bekijk email

bekijk email

Geen berichten mogelijk.