Garmin fietskaart benelux

vrijdag 10 juni 2011 (6:51) in carthografie, Nieuws, outdoor | no responses

Garmin Nederland heeft sinds 07 juni 2011 de Garmin Fietskaart (microSD) in het assortiment. (010-11748-00).
De kaart heeft veel gelijkenissen met de OnRoute fietskaart. De kaart is routerend.

Er is een aparte pagina gemaakt met een overzicht van de mogelijkheden en verschillen met de OnRoute fietskaart.

Garmin fietskaart benelux

Garmin fietskaart benelux

officiële informatie:

Nederland is natuurlijk bij uitstek een fietsland, maar ook in België en Luxemburg zijn prachtige fietsgebieden. Garmin heeft deze drie landen nu gecombineerd op de Benelux Fietskaart. Ideaal voor de recreatieve fietser! De Benelux Fietskaart is het eerste fietsproduct voor de gehele Benelux.

Bij het ontwerpen van de kaart hebben de wensen van de fietser steeds voorop gestaan. Zo gaan alle routes over echt bereikbare wegen voor de fiets, waaronder fietspaden. Veiligheid staat vanzelfsprekend voorop, daarom worden alle snelwegen en N-wegen (provinciale wegen) vermeden. Ook POI’s (Point Of Interest) zijn een belangrijk onderdeel van de fietskaart.

Wegwijs op de fiets met Garmin!

  • Topografische kaart van Nederland, België en Luxemburg.
  • Plug & play microSD/SD tm op compatibele Garmin GPS-apparaten.
  • Routeerbaar op het gehele straat en fietspaden netwerk. Met gespecialiseerde fietsroute informatie van ‘De Grote Routepaden’ en ‘Rando-Vélo’ als ook fietsroutes verzameld door RouteYou, Waypoint en Falkplan.
  • Bevat ook het ‘Ravel’ netwerk ontwikkeld in Wallonië en het nationale fietsroute netwerk in Luxemburg.
  • Gedetailleerd hoogteprofiel vooraf bekijken.
  • Bevat vele POI´s (restaurants, hotels, jeugdherbergen, treinstations enz.)
  • Zoekindex voor steden, adressen en points of interest. (POI)

De nieuwe Garmin Fietskaart Benelux is beschikbaar in een gemakkelijke plug&play versie op een microSD/SDtm kaart of downloadbaar voor recreatieve fietsers in of op vakantie in Nederland, België of Luxemburg. De kaart is instelbaar in het Nederlands, Frans of Engels. Wanneer de fietskaart gecombineerd wordt met de gratis te downloaden Garmin BaseCamp™ software, wordt route en waypoint management heel eenvoudig, doordat de gebruiker zelf markeringen en referenties kan aanbrengen voordat begonnen wordt met de fietstocht. Rijk aan details en informatie. De Fietskaart Benelux is de eerste digitale fietskaart met dekking van de gehele Benelux. Het stelt de gebruiker in staat om points of interest (POI´s) te zoeken als ook routes automatisch of handmatig te maken op het gehele weg en fietspad netwerk binnen de 3 landen. Voorbeelden van POI´s zijn steden, geografisch plaatsen, restaurants, hotels, trein stations en nog veel meer. De Benelux fietskaart heeft ook een digital elevation model (DEM) voor een exact overzicht van het hoogte profiel van de geplande routes. Plug & PlayDe Garmin Fietskaart Benelux is te gebruiken met de Garmin Oregon serie, Dakota serie, Edge 800, eTrex serie, GPSMAP 62 serie, GPSMAP 78 serie en nüvi serie (Mits voorzien van een (micro)SD geheugenkaartuitsparing).

Geen berichten mogelijk.