Gpswijzer: hét boek voor de gps gebruiker

maandag 28 februari 2011 (13:06) in Nieuws, outdoor | one response

Door zijn unieke opzet is de GPS-wijzer een bron van informatie voor iedereen die een outdoor-gps heeft of overweegt er een aan te schaffen. Deel 1 van het boek instrueert je in het gebruik van je gps; de meest populaire apparaten van Garmin, Memory Map en Satmap worden uitvoerig toegelicht – inclusief Garmins nieuwe GPSMap 62 en 78.

Je zult nooit meer verdwalen; en routes volgen en maken kun je als de beste. Deel 2 leidt je binnen in de wereld van onder andere kaarten, softwareprogramma’s en gps-activiteiten als Geocaching en Wherigo. Talloze internetsites en -activiteiten worden besproken. Voer voor gevorderden, tot in lengte van dagen! De heldere structuur en hoofdstukindeling zorgen ervoor dat je op elk moment direct vindt wat van jouw gading is.

Daardoor is gps wijzer een gebruiksboek dat meegaat naar buiten en bij slecht weer naast je computer ligt.

gpswijzer

gpswijzer

Er is twee maal een link geplaatst naar naar GPS-info.nl . Er staat een link naar gps-info.nl/custom_maps.php en naar de Amersfoort tourguide (tourguide maken).

De prijs is 15 euro en verkrijgbaar bij de betere boekhandel en grotere gpswinkels.
Zeker een aanrader, zowel voor de beginner als de gevorderde gebruiker.

gpswijzer vermelding

gpswijzer vermelding

One Response to “Gpswijzer: hét boek voor de gps gebruiker ”

  1. Joost Verbeek

    De derde editie van gps wijzer is uit. Het gps boek is volledig aangepast aan de nieuwste software en gebruiksmogelijkheden.