Garmin topo Benelux pro aangekondigd

dinsdag 29 oktober 2013 (16:58) in carthografie, Nieuws, outdoor | 2 responses

Topo BeNeLux PRO

Topo BeNeLux PRO

Garmin kondigt haar nieuwe TOPO Pro producten aan voor de Benelux met geavanceerde ActiveRouting technologie. ( 010-12008-00 )

Beide kaartproducten beschikken over premium routeerbare topografische kaarten met een detailniveau van 1:50.000 tot 1:10.000. Daarnaast komen de kaarten inclusief Garmin’s unieke ActiveRouting technologie, veelzijdige routeplanning voor wandelen en fietsen. Gebruikers kunnen voetganger- of fietsactiviteiten selecteren en hun trip aanpassen waarbij het niet nodig is om de kaart aan te passen. De kaartinhoud bevat ook hoogtecontouren met intervallen van 2-10 meter, routenamen, digitaal hoogteprofiel voor routeprofielen, adres informatie, 2D gebouwen, zoeken naar POIs, zoeken naar geografische plaatsnamen en nog veel meer.

De kaarten zijn verkrijgbaar als DVD met een eenvoudige gebruiken plug-and-play microSD of als download versie. TOPO Nederland Pro is vanaf nu beschikbaar voor €99,- en TOPO Benelux Pro voor €139,-.

Beschikbaarheid word verwacht in november.

Meer informatie kan je ook terug lezen op de aparte topo Benelux Pro pagina. Daar later ook meer beelden en details.

2 Responses to “Garmin topo Benelux pro aangekondigd ”

 1. Femmy Voorhorst

  Dag,
  Ik heb vorig jaar de Benelux fietskaart gekocht en ik heb de Topo Duitsland, kan ik die ook updaten voor active routing?
  Mijn GPS is een Etrex 30.
  Of is deze nog niet geschikt voor active routing?

  Graag een reactie.
  Met vriendelijke groet.

  Femmy Voorhorst

 2. guido

  Beste Femmy,

  er worden in nederland geen update versies gekocht.
  De etrex 30 is niet compatibel met active routing ( https://www.gps-info.nl/software/garmin-active-routing/#overzicht ).

  Hou er rekening mee dat nieuwe kaarten zwaarder zijn. Het toestel word daardoor wel iets trager.
  Wel is er topo benelux light uit, deze is gebasseerd op de pro versie maar zonder de active routing mogelijkheden. ( https://buy.garmin.com/nl-NL/NL/kaarten/kaarten-voor-wandeltochten/topo/topo-benelux-light/prod157074.html )